Soini jakaa velkarahaa maailmalla

EU:n ja YK:n järjestämässä Syyrian-lahjoituskokouksessa oli osanottoa yli 80 maasta, mutta rahan lappaminen oli taas muutaman harteilla. Saksa, EU:n komissio sekä muut EU:n yhteisvälineet ja Britannia. Kuten Irakin vastaavassa kokouksessa vähän aikaa sitten, ei ole julkisuuteen tuotu lahjoittajakohtaista luetteloa lahjoituksista. Nuo mainitaan kaikissa uutisissa. Lisäksi: "British hopes of a large pledge from Gulf states did not materialise." Tähän sitten Pohjoismaat, USA, Kanada ja Japani, niin ollaan melkein sadassa prosentissa. USA ei tässä kokouksessa tosin pystynyt lupaamaan mitään, mutta miljardi dollaria on kuulemma tulossa. Venäjä on vain sotilaallinen toimija. Ranska on EU:n voimakolmikon alisuorittaja, Pohjois-Italia ja Espanja antavat vähän, Etelä-Eurooppa ja "idän" uudet EU-maat eivät mitään tai vain nimellisen summan. Suurin osa Euroopankaan maista ei apua anna. Puolet Euroopan maista ei kuulu edes EU:hun.

Suomen pitäisi olla kuin Suomea paljon teollistuneempi ja taloudellisesti (ja henkisesti) terveempi Singapore, joka ei koskaan ota osaa tällaisiin kokouksiin eikä anna kenellekään mitään. Eikä ota pakolaisiakaan. Eikä ole edes mukana sille haitallisissa "kansainvälisissä sopimuksissa".

Soini kävi antamassa 25 miljoonaa euroa. Suomen osuus EU:n tuista päälle. Tämä oli siis vain "avustus"-tyyppinen (grant) osa.

Aleksander Stubb oli tietenkin hymyillen jakamassa tätä lainapuolta miljardeilla ja miljardeilla. Jättipalkalla, eurooppalaisen veronmaksajan selkänahasta.

Nimittäin nimestään huolimatta Euroopan investointipankki on tuollakin alueella suurin kehityspankki.

http://www.eib.org/infocentre/press/news/all/eib-commitment-to-supportin…

Käyttäjäkuva

Sitoutumaton järkiperäistäjä.
Laske aina kun voit.

----------------------------------------------------------
Odotin syksystä 2019 loppukevääseen 2020 (kysyin kyllä pari kertaa, miksi en saanut kirjoitusoikeuksiani takaisin viikon kirjoituseston jälkeen, mutta en saanut vastausta) ennen kuin annoin puhelinnumeron ja täytin kirjoitusoikeushakemuksen. Nyt tuolla sivulla on lukenut siitä lähtien "Tunnistautumispyyntö on käsiteltävänä." Yhteyttä ei ole otettu, viesteihini ei vastaa niin ylläpito kuin tukikaan. Viimeisin blogikirjoitukseni, joka poistettiin salamavauhtia ja josta sain pysyvän (vaikka sähköpostin mukaan vain viikon) eston ja menetin sisältöni hallinnan, kertoi, miten väärää ja virheellistä tietoa ei kukaan poista, mutta jos on oikeaa tietoa vääristä/kielletyistä asioista, silloin saa nopeasti tuta hallitsevan luokan raivon. Kirjoitukseni sanoma todistettiin nopeasti oikeaksi. Nimenomaan totuus kiihottaa. Totuuden takia kirjoitukset tietyistä aiheista häviävät nopeasti ja annetaan kirjoitusestoja. Kirjoitukset yksinkertaisesti poistetaan, jos niissä on liikaa asiaa vääristä asioista.

(17.9.2019 noin klo 01 lähtien voimassa kirjoitusesto, en voi kommentoida muiden kirjoituksia tai omia kirjoituksiani, saati kirjoittaa uusia aloituksia. En voi myöskään muokata tai/ja poistaa vanhoja kirjoituksiani (edes poistaa/vaihtaa profiilikuvaani!). En edes pääse hallintanäkymään, koska "sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle" tai jotain vastaavaa. Hävinneet blogikirjoitukseni ja kommenttini on poistanut ylläpito tai joku muu, en minä.

Kirjoituseston piti olla voimassa vain viikon, mutta on näköjään pysyvä. Ylläpito ei palauta kirjoitusoikeuttani (mukaan lukien muokkaus- ja poisto-oikeuttani) eikä vastaa viesteihini. Sivuston muuton yhteydessä käyttösopimukseen tuli erittäin merkittävä muutos. Aikaisemmin blogikirjoittajalla säilyi itsellään tekijänoikeus kirjoituksiinsa, mutta nykyään: "Palveluntarjoaja saa taloudelliset tekijänoikeudet keskusteluissa ja blogipalvelussa olevaan aineistoon. Oikeudet sisältävät yksinoikeuden siirtyvään aineistoon, mukaan lukien edelleen luovutus- ja muunteluoikeuden." Eli näin yrittävät varastaa tekijänoikeudet itselleen kaikkiin niihinkin kirjoituksiin, jotka on tänne kirjoitettu vanhojen käyttöehtojen voimassa ollessa.)

Singaporella ei pitäisi olla oikeutta kehitysmaan etuoikeuksiin, etuihin ja vapautuksiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu