Kehitysapuun esitetään yli 100 MILJOONAN EURON LISÄYSTÄ

Julkisen kehitysavun määrärahoihin esitetään valtion talousarvioesityksessä seuraavalle vuodelle 990 915 000 euroa eli 991 miljoonaa euroa.

Julkisen kehitysavun määrärahat (milj. euroa):

  • 2015: 1 016,4
  • 2016: 817,7
  • 2017: 881,2
  • 2018: 886,3

Nykyisen hallituksen ensimmäinen itse tekemä budjetti oli 2016. Huomaa kehitysapuun tehty (yllättävän pieni leikkaus, huomioiden kolmen hallituspuolueen eduskuntavaaliohjelmissaan kehitysapuun esittämiensä leikkausten keskiarvon!!!) leikkaus vuonna 2016. Sen jälkeen kehitysapu piti pitää ennallaan hallitusohjelman mukaan. Nyt kuitenkin on käymässä niin, että hallitus ei saakaan kaudellaan leikattua kehitysavusta mitään, vaan ollaan palaamassa vuoden 2015 tasolle (lisäbudjeteissa saattaa tulla vuodelle 2019 vielä lisää).

Sampo Terho, nyt olisi mielenkiintoista kuulla kommenttisi. Olet ottanut kantaa, että henkilökohtaisesti haluaisit, että kehitysapu lopetetaan. Kuka tahansa voi tarkistaa tämän yksinkertaisella Googlauksella: "Sampo Terho kehitysapu". Miksi Sampo Terho sallit sen, että hallitus röyhkeästi rikkoo yhdessä sovittua?

Suomalaiset ovat kyllä sangen erikoista kansaa, kun tällaisen nielevät. Suomalaisten sosiaalietuudet pidetään edelleen jäädytettyinä ja työttömiltä jopa leikataan rahamääriä, mutta ulkomaille esitetään suuri määrä lisää rahaa. Uutisissa asiaa tuskin mainitaan ja vaikka mainittaisiin, se ohitetaan olankohautuksella. Suurimmassa osassa maailmaa tällaisen politiikan seurauksena kaduilla olisi odotettavissa ankaraa vastarintaa hallitusta vastaan.

—————————————————————————————————————————–

Korjaus julkaisun jälkeen kello 13.35: Ei tietenkään nykyinen hallitus tee enää vuoden 2020 budjettia, pahoittelen ajatusvirhettä. Näin sattuu, kun parissa minuutissa yrittää kirjoittaa kirjoituksen, eikä ehdi edes lukea, mitä on tullut kirjoitettua. Edellinen hallitus teki vuosien 2012, 2013, 2014 ja 2015 budjetit (nykyinen hallitus lisäbudjetissa kesken vuoden 2015 muutti sen vuoden budjettia hallitusohjelman mukaan niin, että päästöhuutokauppatuloja ei enää ohjata kehitysapubudjettiin), nykyinen hallitus vuosien 2016, 2017, 2018 ja 2019 budjetit.

Käyttäjäkuva

Sitoutumaton järkiperäistäjä.
Laske aina kun voit.

----------------------------------------------------------
Odotin syksystä 2019 loppukevääseen 2020 (kysyin kyllä pari kertaa, miksi en saanut kirjoitusoikeuksiani takaisin viikon kirjoituseston jälkeen, mutta en saanut vastausta) ennen kuin annoin puhelinnumeron ja täytin kirjoitusoikeushakemuksen. Nyt tuolla sivulla on lukenut siitä lähtien "Tunnistautumispyyntö on käsiteltävänä." Yhteyttä ei ole otettu, viesteihini ei vastaa niin ylläpito kuin tukikaan. Viimeisin blogikirjoitukseni, joka poistettiin salamavauhtia ja josta sain pysyvän (vaikka sähköpostin mukaan vain viikon) eston ja menetin sisältöni hallinnan, kertoi, miten väärää ja virheellistä tietoa ei kukaan poista, mutta jos on oikeaa tietoa vääristä/kielletyistä asioista, silloin saa nopeasti tuta hallitsevan luokan raivon. Kirjoitukseni sanoma todistettiin nopeasti oikeaksi. Nimenomaan totuus kiihottaa. Totuuden takia kirjoitukset tietyistä aiheista häviävät nopeasti ja annetaan kirjoitusestoja. Kirjoitukset yksinkertaisesti poistetaan, jos niissä on liikaa asiaa vääristä asioista.

(17.9.2019 noin klo 01 lähtien voimassa kirjoitusesto, en voi kommentoida muiden kirjoituksia tai omia kirjoituksiani, saati kirjoittaa uusia aloituksia. En voi myöskään muokata tai/ja poistaa vanhoja kirjoituksiani (edes poistaa/vaihtaa profiilikuvaani!). En edes pääse hallintanäkymään, koska "sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle" tai jotain vastaavaa. Hävinneet blogikirjoitukseni ja kommenttini on poistanut ylläpito tai joku muu, en minä.

Kirjoituseston piti olla voimassa vain viikon, mutta on näköjään pysyvä. Ylläpito ei palauta kirjoitusoikeuttani (mukaan lukien muokkaus- ja poisto-oikeuttani) eikä vastaa viesteihini. Sivuston muuton yhteydessä käyttösopimukseen tuli erittäin merkittävä muutos. Aikaisemmin blogikirjoittajalla säilyi itsellään tekijänoikeus kirjoituksiinsa, mutta nykyään: "Palveluntarjoaja saa taloudelliset tekijänoikeudet keskusteluissa ja blogipalvelussa olevaan aineistoon. Oikeudet sisältävät yksinoikeuden siirtyvään aineistoon, mukaan lukien edelleen luovutus- ja muunteluoikeuden." Eli näin yrittävät varastaa tekijänoikeudet itselleen kaikkiin niihinkin kirjoituksiin, jotka on tänne kirjoitettu vanhojen käyttöehtojen voimassa ollessa.)

Singaporella ei pitäisi olla oikeutta kehitysmaan etuoikeuksiin, etuihin ja vapautuksiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu