Koirat ja kilpa-ajot kiellettävä

Köyhien ja muidenkin arkea kurjistetaan joka vuosi hallituspohjasta riippumatta kiristyvillä "haitta- ja ympäristöveroilla". Arjen välttämättömyydet ja yleinen eläminen Suomessa tulee kalliimmaksi ja täten elintaso laskee. Kaikki tämä perustellaan ilmastosyillä.

Samaan aikaan luonnonvaroja tuhlataan surutta ja aiheutetaan kasvihuonekaasupäästöjä aivan ei-välttämättömillä aktiviteeteilla. On vaikka mitä kiihdytysautoilua, SM-rallia, motocrossia ja niin edelleen. Nämä pitäisi yksinkertaisesti kieltää lailla. Kilpa-autoilu, moottori"urheilu" pitäisi maailmanlaajuisesti kieltää. Toki voimme kieltää sen vain omalta osaltamme.

Koirat, kissat ja muut ihmisten pitämät hupieläimet pitää kieltää lailla ja syödä pois. Maailman koirien ja kissojen määrästä ei ole luotettavaa arviota, mutta määrät ovat räjähdysmäisessä kasvussa.

Kuvaavaa asioiden nykytilasta on, että tämänvuotisessa presidentinvaalissa eniten suomalaisia syyllisti ilmaston lämpenemisestä Vasemmistoliiton Merja Kyllönen, jonka mukaan ilmastonmuutos on Suomen suurin turvallisuusuhka, ei Venäjä tai jokin muu asia. Turvallisuuspolitiikasta puhuttaessa Kyllönen toi aina esille, että Venäjä ei ole Suomelle uhka vaan ilmaston lämpeneminen. Merja Kyllönen itse on kuudentoista katumaasturin ylipainoinen (ruoka ja asuminen tärkeimmät päästöjen aiheuttajat), leveästi ja tilavasti napapiirin tuntumassa asuva kerskakuluttaja, joka lentää säännöllisesti ja usein. Merja Kyllösellä uutisoitiin alkuvuodesta olleen neljä suurikokoista koiraa. Keskikokoinen koira vastaa kahta suurimoottorista katumaasturia, joilla ajetaan maltillisesti. Maasturin valmistuksesta aiheutunut kuormituskin on mukana. Suurikokoinen koira voi hyvinkin vastata neljää katumaasturia ja enemmänkin. Katumaastureiden kulutus on myös laskenut aika paljon kymmenen vuoden takaisesta, jolloin näitä laskelmia on tehty. Koirien ruuan tarve ei ole laskenut mihinkään. Miksei kukaan toimittaja grillannut Kyllöstä näistä vähintäänkin kuudestatoista katumaasturista, joita Kyllösellä on? Miksi Kyllönen itse syö enemmän kuin kuluttaa? Merja Kyllösen vuositulot ovat ainakin yli 100 000 euroa YLE:n vaalikoneen mukaan. Silti sijoituksia ei ole kertynyt euronkaan arvosta saman vaalikoneen mukaan. Kaikki menee kulutukseen.

Vihreitä on nyt ja viime aikoina Suomessa ollut muodikasta kannattaa. Kyselyjen mukaan Vihreitä voisi harkita äänestävänsä kaikista puolueista suurin prosentti suomalaisista. Vihreillä on siis erittäin suuri kannatuspotentiaali. Vihreillä on puoluekannastaan epävarmimmat äänestäjät. Suurin osa Vihreiden äänestäjistä ei tiedä maailmasta ja Vihreistä juuri mitään (koskee toki paljolti muitakin puolueita). Kahvi ja tupakka pitäisi yksinkertaisesti kieltää lailla. Täydellinen kieltolaki. Mikseivät Vihreät kuitenkaan kannata tällaista? Hehän kertovat kyllä taistelevansa niitä ympäristövaikutuksia vastaan, joita kahvin ja tupakan tuottaminen ja kulutus aiheuttavat. Mutta Vihreät ovat populisteja. Oikeasti Vihreitä on Suomessa arviolta muutama tuhat yksilöä. Tällä määrällä oikeita Vihreitä ei ole mitään poliittista merkitystä. Suurin osa Vihreiden jäsenistäkään ei ole oikeita vihreitä. Vihreiden jäsenmäärä on ollut kasvussa ja tehnyt uusia ennätyksiä. "Jäsenmäärä perjantaina 19.5(.2017) oli 8 170 vuoden 2017 jäsenmaksun maksanutta henkilöä. Jäsenmäärä on näin ollen jo tässä vaiheessa vuotta ylittänyt edellisen, Haavisto-ilmiön vuonna 2012 mukanaan tuoman, 8 022 jäsenen ennätyksen."

Omaan ajatteluun kykenemättömät laumaihmiset äänestävät ja liittyvät Vihreisiin, koska se on oikein. Tiedotusvälineet ovat vihervasemmiston hallussa. Vihervasemmistolaista propagandaa on YLE täynnä. Peruskoulun oppikirjat ovat vihervasemmistolaista propagandaa, esim. kehitysapua käsittelevät yhteiskuntaopin oppikirjat. Vihreitä äänestävät ja Vihreisiin liittyvät yliopistokaupunkien korkeasti koulutetut naiset, etenkin mitä nuoremmasta on kyse. Asioita ei mietitä, vaan toimitaan niin kuin oma viiteryhmä. Vihreisiin ovat ajautuneet LGBTQQIAAP-ihmiset ja -lobbarit, "ihmisoikeus"hörhöt, kehitysapuintoilijat ja nuorten arabi- ja afrikkalaismiesten maahanmuuttoa intohimoisesti kannattavat ryhmät. Unohtamatta tietenkään kommunisteja, jotka yrittävät ympäristöasioiden varjolla tehdä siirtymän suunnitelmatalouteen ja tuloerojen poistoon. Kehitysavut ja muut asiat tehdään aina muiden rahoilla omista eduista tinkimättä.

Oma perstuntuma, kaupunginosittaiset tiedot vaaleista, ehdokasasettelu ja läpi menneet sekä muut huomattavasti ääniä saaneet ehdokkaat kertovat kaikki siitä, että Vihreät saavat myös huomattavan suuren osan äänestävien maahanmuuttajien äänistä. Näitä maahanmuuttajia kiinnostaa tutkitusti ympäristö keskimäärin vähemmän kuin "kantaväestöä", mutta Vihreät saavat silti heidän äänensä, koska Vihreistä on muodostunut puolue, joka ajaa juuri heidän eturyhmänsä asiaa.

Käyttäjäkuva

Sitoutumaton järkiperäistäjä.
Laske aina kun voit.

----------------------------------------------------------
Odotin syksystä 2019 loppukevääseen 2020 (kysyin kyllä pari kertaa, miksi en saanut kirjoitusoikeuksiani takaisin viikon kirjoituseston jälkeen, mutta en saanut vastausta) ennen kuin annoin puhelinnumeron ja täytin kirjoitusoikeushakemuksen. Nyt tuolla sivulla on lukenut siitä lähtien "Tunnistautumispyyntö on käsiteltävänä." Yhteyttä ei ole otettu, viesteihini ei vastaa niin ylläpito kuin tukikaan. Viimeisin blogikirjoitukseni, joka poistettiin salamavauhtia ja josta sain pysyvän (vaikka sähköpostin mukaan vain viikon) eston ja menetin sisältöni hallinnan, kertoi, miten väärää ja virheellistä tietoa ei kukaan poista, mutta jos on oikeaa tietoa vääristä/kielletyistä asioista, silloin saa nopeasti tuta hallitsevan luokan raivon. Kirjoitukseni sanoma todistettiin nopeasti oikeaksi. Nimenomaan totuus kiihottaa. Totuuden takia kirjoitukset tietyistä aiheista häviävät nopeasti ja annetaan kirjoitusestoja. Kirjoitukset yksinkertaisesti poistetaan, jos niissä on liikaa asiaa vääristä asioista.

(17.9.2019 noin klo 01 lähtien voimassa kirjoitusesto, en voi kommentoida muiden kirjoituksia tai omia kirjoituksiani, saati kirjoittaa uusia aloituksia. En voi myöskään muokata tai/ja poistaa vanhoja kirjoituksiani (edes poistaa/vaihtaa profiilikuvaani!). En edes pääse hallintanäkymään, koska "sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle" tai jotain vastaavaa. Hävinneet blogikirjoitukseni ja kommenttini on poistanut ylläpito tai joku muu, en minä.

Kirjoituseston piti olla voimassa vain viikon, mutta on näköjään pysyvä. Ylläpito ei palauta kirjoitusoikeuttani (mukaan lukien muokkaus- ja poisto-oikeuttani) eikä vastaa viesteihini. Sivuston muuton yhteydessä käyttösopimukseen tuli erittäin merkittävä muutos. Aikaisemmin blogikirjoittajalla säilyi itsellään tekijänoikeus kirjoituksiinsa, mutta nykyään: "Palveluntarjoaja saa taloudelliset tekijänoikeudet keskusteluissa ja blogipalvelussa olevaan aineistoon. Oikeudet sisältävät yksinoikeuden siirtyvään aineistoon, mukaan lukien edelleen luovutus- ja muunteluoikeuden." Eli näin yrittävät varastaa tekijänoikeudet itselleen kaikkiin niihinkin kirjoituksiin, jotka on tänne kirjoitettu vanhojen käyttöehtojen voimassa ollessa.)

Singaporella ei pitäisi olla oikeutta kehitysmaan etuoikeuksiin, etuihin ja vapautuksiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu