rikukivela

Koirat ja kilpa-ajot kiellettävä

Köyhien ja muidenkin arkea kurjistetaan joka vuosi hallituspohjasta riippumatta kiristyvillä "haitta- ja ympäristöveroilla". Arjen välttämättömyydet ja yleinen eläminen Suomessa tulee kalliimmaksi ja täten elintaso laskee. Kaikki tämä perustellaan ilmastosyillä.

Samaan aikaan luonnonvaroja tuhlataan surutta ja aiheutetaan kasvihuonekaasupäästöjä aivan ei-välttämättömillä aktiviteeteilla. On vaikka mitä kiihdytysautoilua, SM-rallia, motocrossia ja niin edelleen. Nämä pitäisi yksinkertaisesti kieltää lailla. Kilpa-autoilu, moottori"urheilu" pitäisi maailmanlaajuisesti kieltää. Toki voimme kieltää sen vain omalta osaltamme.

Koirat, kissat ja muut ihmisten pitämät hupieläimet pitää kieltää lailla ja syödä pois. Maailman koirien ja kissojen määrästä ei ole luotettavaa arviota, mutta määrät ovat räjähdysmäisessä kasvussa.

Kuvaavaa asioiden nykytilasta on, että tämänvuotisessa presidentinvaalissa eniten suomalaisia syyllisti ilmaston lämpenemisestä Vasemmistoliiton Merja Kyllönen, jonka mukaan ilmastonmuutos on Suomen suurin turvallisuusuhka, ei Venäjä tai jokin muu asia. Turvallisuuspolitiikasta puhuttaessa Kyllönen toi aina esille, että Venäjä ei ole Suomelle uhka vaan ilmaston lämpeneminen. Merja Kyllönen itse on kuudentoista katumaasturin ylipainoinen (ruoka ja asuminen tärkeimmät päästöjen aiheuttajat), leveästi ja tilavasti napapiirin tuntumassa asuva kerskakuluttaja, joka lentää säännöllisesti ja usein. Merja Kyllösellä uutisoitiin alkuvuodesta olleen neljä suurikokoista koiraa. Keskikokoinen koira vastaa kahta suurimoottorista katumaasturia, joilla ajetaan maltillisesti. Maasturin valmistuksesta aiheutunut kuormituskin on mukana. Suurikokoinen koira voi hyvinkin vastata neljää katumaasturia ja enemmänkin. Katumaastureiden kulutus on myös laskenut aika paljon kymmenen vuoden takaisesta, jolloin näitä laskelmia on tehty. Koirien ruuan tarve ei ole laskenut mihinkään. Miksei kukaan toimittaja grillannut Kyllöstä näistä vähintäänkin kuudestatoista katumaasturista, joita Kyllösellä on? Miksi Kyllönen itse syö enemmän kuin kuluttaa? Merja Kyllösen vuositulot ovat ainakin yli 100 000 euroa YLE:n vaalikoneen mukaan. Silti sijoituksia ei ole kertynyt euronkaan arvosta saman vaalikoneen mukaan. Kaikki menee kulutukseen.

Vihreitä on nyt ja viime aikoina Suomessa ollut muodikasta kannattaa. Kyselyjen mukaan Vihreitä voisi harkita äänestävänsä kaikista puolueista suurin prosentti suomalaisista. Vihreillä on siis erittäin suuri kannatuspotentiaali. Vihreillä on puoluekannastaan epävarmimmat äänestäjät. Suurin osa Vihreiden äänestäjistä ei tiedä maailmasta ja Vihreistä juuri mitään (koskee toki paljolti muitakin puolueita). Kahvi ja tupakka pitäisi yksinkertaisesti kieltää lailla. Täydellinen kieltolaki. Mikseivät Vihreät kuitenkaan kannata tällaista? Hehän kertovat kyllä taistelevansa niitä ympäristövaikutuksia vastaan, joita kahvin ja tupakan tuottaminen ja kulutus aiheuttavat. Mutta Vihreät ovat populisteja. Oikeasti Vihreitä on Suomessa arviolta muutama tuhat yksilöä. Tällä määrällä oikeita Vihreitä ei ole mitään poliittista merkitystä. Suurin osa Vihreiden jäsenistäkään ei ole oikeita vihreitä. Vihreiden jäsenmäärä on ollut kasvussa ja tehnyt uusia ennätyksiä. "Jäsenmäärä perjantaina 19.5(.2017) oli 8 170 vuoden 2017 jäsenmaksun maksanutta henkilöä. Jäsenmäärä on näin ollen jo tässä vaiheessa vuotta ylittänyt edellisen, Haavisto-ilmiön vuonna 2012 mukanaan tuoman, 8 022 jäsenen ennätyksen."

Omaan ajatteluun kykenemättömät laumaihmiset äänestävät ja liittyvät Vihreisiin, koska se on oikein. Tiedotusvälineet ovat vihervasemmiston hallussa. Vihervasemmistolaista propagandaa on YLE täynnä. Peruskoulun oppikirjat ovat vihervasemmistolaista propagandaa, esim. kehitysapua käsittelevät yhteiskuntaopin oppikirjat. Vihreitä äänestävät ja Vihreisiin liittyvät yliopistokaupunkien korkeasti koulutetut naiset, etenkin mitä nuoremmasta on kyse. Asioita ei mietitä, vaan toimitaan niin kuin oma viiteryhmä. Vihreisiin ovat ajautuneet LGBTQQIAAP-ihmiset ja -lobbarit, "ihmisoikeus"hörhöt, kehitysapuintoilijat ja nuorten arabi- ja afrikkalaismiesten maahanmuuttoa intohimoisesti kannattavat ryhmät. Unohtamatta tietenkään kommunisteja, jotka yrittävät ympäristöasioiden varjolla tehdä siirtymän suunnitelmatalouteen ja tuloerojen poistoon. Kehitysavut ja muut asiat tehdään aina muiden rahoilla omista eduista tinkimättä.

Oma perstuntuma, kaupunginosittaiset tiedot vaaleista, ehdokasasettelu ja läpi menneet sekä muut huomattavasti ääniä saaneet ehdokkaat kertovat kaikki siitä, että Vihreät saavat myös huomattavan suuren osan äänestävien maahanmuuttajien äänistä. Näitä maahanmuuttajia kiinnostaa tutkitusti ympäristö keskimäärin vähemmän kuin "kantaväestöä", mutta Vihreät saavat silti heidän äänensä, koska Vihreistä on muodostunut puolue, joka ajaa juuri heidän eturyhmänsä asiaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Ilmaston lämpeneminen ei ole tietenkään Suomelle uhka, mutta ilmaston kylmeneminen on. Jääkausi Suomessa lopettaisi ihmiselämän täällä. Ei ole kauaa, kun täällä päin oli kilometrien paksuinen jääkerros ja ihmiselämä mahdotonta. Sama tulee tapahtumaan tulevaisuudessakin. Ilmastonmuutos tuhoaa Suomen varmuudella.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

No ihan heti ei olisi tullut mielen tuo katumaasturi vs. koira päästöt.

Rivien välistä on havaittavissa että et pidä vihervasemmistoa arvossa ;)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ilmastonmuutoksen lyhyen oppimäärän saa, kun vilkaisee maaleikkauksessa näkyviä kerrostumia. Säännöllisen epäsäännöllisesti maakerrosten väri vaihtelee. Värien vaihtelun takana on ilmastossa tai maaperässä tapahtunut muutos, tuo muutos näyttäisi olevan pysyvä olotila.

Kyllönen on siis aivan oikeassa, kyllä Suomea uhkaa kovasti ilmastonmuutos. Se on kuitenkin ihan varma, että kannattaa kuitenkin ensin ja edelleen suojata omia rajojaan aseelliselta hyökkäykseltä, koska se hyökkäys todennäköisesti tulee ennen sitä ilmastonmuutosta.

Toinen juttu on, voiko suomalaiset, tai ihmiset ylipäänsä omilla toimillaan tapahtuvaa ilmastonmuutosta estää. Voidaan toki suojella luontoa, mutta sekin on sitten taas kokonaan eri tarina.

Mitä taas Kyllösen omiin tuloihin, tekemisiin ja elopainoon tulee, niin : Älkää tehkö, niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä sanon, - pätee tässäkin oikein hyvin. Kyllönen toimii kuten muutkin hurskastelevat ja omaa etuaan ajavat lajitoverinsa. ( hieman yleistäen )

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Kiinassa syödään joka vuosi 20 miljoonaa koiraa eikä juuri kilpaakaan ajeta. Luulisi siis kelien olevan kohdallaan, jos nuo ovat siihen oikeat lääkkeet.

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Televisiosta tulee formula ykköstä ja moottoriurheilumakasiinia, Räikkösiä, Grönholmeja, Mäkisiä ja Kankkusia kunnioitetaan ja ihaillaan. Ihmisiä, jotka ovat lapsesta asti ajelleet turhaan, huvikseen, harjoitellakseen, ilman tarpeeksi hyvää syytä siis.

Öljy on niin arvokasta ja sitä on niin vähän, että nykymeininki on aivan vastuutonta.

Ennen kuin köyhiä ja muita kurjistetaan vaikeuttamalla ja huonontamalla tavallista hengissäpysymistä, pitäisi leikata nollaan täysin turhat päästöt.

Signaali- ja herättelyvaikutus olisi merkittävä, jos moottoriurheilu ja hupieläinten pito kiellettäisiin. Koirien ja kissojen kohdalla tosin itsessään jo puhutaan todella suurista päästöistä, jotka vieläpä kasvavat nopeasti ja muodostavat koko ajan suuremman osuuden.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset