Miten on mahdollista, että YLEn annetaan räikeästi VALEHDELLA?

YLE TV1:n kello 7:n uutiset; YLE kertoo, että ”länsimaista” tulee suurin osa maailman kasvihuonekaasupäästöistä. (YLEn muiden juttujen mukaan, joita on vuosien varrella julkaistu, ”länsimaita” ovat vain Euroopan länsiblokki, USA ja Kanada.) Euroopan itäblokki tuotti enemmän kasvihuonekaasupäästöjä asukasta kohti kuin länsimaat! 1990-luvulla itäblokin kasvihuonekaasupäästöt romahtivat, kun YLE:n suosima talousjärjestelmä romahti. Venäjän kasvihuonekaasupäästöt ovat edelleen moninkertaiset asukasta kohti esim. Ruotsiin (YLEn mukaan varmasti ”länsimaa”) verrattuna.

Toinen asia; YLE antaa haastateltavan kautta ymmärtää, että ”länsimaissa” välitettäisiin vähiten ilmastonmuutoksen hillinnästä, kun todellisuudessa juuri näissä maissa välitetään kaikista eniten. YK:n laajan kyselyn mukaan maapallon ihmiset huoliluettelosta viisi asiaa valiten välittävät kasvihuonekaasupäästöjen leikkauksista ylivoimaisesti kaikista vähiten. Vain ”länsimaissa” ilmastonmuutos on suurimpia huolenaiheita (Etelä-Euroopassa vähemmän). Ainoastaan ”länsimaissa” ihmiset ovat valmiita vähentämään elintasoaan ja lahjoittamaan resursseja muille maille. (”Länsimaita” rikkaampi Singapore on paljon itsekkäämpi, eikä lahjoita rahaa muille ja ilmastokokouksissa esittää kehitysmaata). Kaikista eniten ilmastonmuutokesta, Afrikasta ja muista ihmisistä välitetään Pohjoismaissa, Beneluxissa, Saksassa ja Britanniassa. Nämä maat ovatkin kärjessä kantamassa taakkaa kaikissa YK:n lahjoitustilastoissa.

Maailman suurimmat ilmastorikolliset ovat esim. Arabian niemimaalla Jemen pois lukien. Siellä on maailman ylivoimaisesti suurimmat hiilijalanjäljet (myös kumulatiivisesti, päästöt olleet hirmutasolla vuosikymmeniä!) ja muut maapallon kuormitusjalanjäljet. Johtavat myös väestönkasvussa aivan holtittoman ja vastuuttoman maahanmuuttopolitiikkansa takia. Katso itse: https://population.un.org/wpp/

 

Katso YLEn törkeä vale itse, hyppää aikaan 11 minuuttia ja 25 sekuntia: https://areena.yle.fi/1-4573749

 

(Törkeää valetta taidettiin toistaa aamun TV-uutisissa puolen tunnin välein)

 

YLE haluaa levittää mielikuvaa siitä, että ”länsimaat” aiheuttavat valtaosan (ellei peräti kaikki) maailman kasvihuonekaasupäästöistä. Vaikka tarkoitettujen maiden ihmiset ovat pieni vähemmistö maailman ihmisistä (ja väestöosuus nopeassa romahduksessa äärimmäisen matalan syntyvyyden takia) ja nopeasti katoamassa maan päältä, katso esim. https://www.istat.it/it/files//2019/07/Statistica-report-Bilancio-demogr…

Suurin osa kansasta ei seuraa uutisia kovin tarkkaan ja usein. Tällainen on tehokasta propagandaa. Vastahan uutisoitiin, miten suuri osa nuorista naisista luulee, että ydinvoima aiheuttaa sähköntuotantomuodoista kaikista eniten kasvihuonekaasupäästöjä. Ydinvoimalla on erittäin alhainen kannatus naisten keskuudessa ja kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttaminen on myös kielteinen asia heidän ajatuksissaan, joten moni yhdistää ne tietämättömyyttään. Ja näin syntyy voitto YLEn ja muiden propagandalle, kun nuoret naiset äänestävät ”oikein” väärien uskomustensa perusteella.

Käyttäjäkuva

Sitoutumaton järkiperäistäjä.
Laske aina kun voit.

----------------------------------------------------------
Odotin syksystä 2019 loppukevääseen 2020 (kysyin kyllä pari kertaa, miksi en saanut kirjoitusoikeuksiani takaisin viikon kirjoituseston jälkeen, mutta en saanut vastausta) ennen kuin annoin puhelinnumeron ja täytin kirjoitusoikeushakemuksen. Nyt tuolla sivulla on lukenut siitä lähtien "Tunnistautumispyyntö on käsiteltävänä." Yhteyttä ei ole otettu, viesteihini ei vastaa niin ylläpito kuin tukikaan. Viimeisin blogikirjoitukseni, joka poistettiin salamavauhtia ja josta sain pysyvän (vaikka sähköpostin mukaan vain viikon) eston ja menetin sisältöni hallinnan, kertoi, miten väärää ja virheellistä tietoa ei kukaan poista, mutta jos on oikeaa tietoa vääristä/kielletyistä asioista, silloin saa nopeasti tuta hallitsevan luokan raivon. Kirjoitukseni sanoma todistettiin nopeasti oikeaksi. Nimenomaan totuus kiihottaa. Totuuden takia kirjoitukset tietyistä aiheista häviävät nopeasti ja annetaan kirjoitusestoja. Kirjoitukset yksinkertaisesti poistetaan, jos niissä on liikaa asiaa vääristä asioista.

(17.9.2019 noin klo 01 lähtien voimassa kirjoitusesto, en voi kommentoida muiden kirjoituksia tai omia kirjoituksiani, saati kirjoittaa uusia aloituksia. En voi myöskään muokata tai/ja poistaa vanhoja kirjoituksiani (edes poistaa/vaihtaa profiilikuvaani!). En edes pääse hallintanäkymään, koska "sinulla ei ole oikeuksia tälle sivulle" tai jotain vastaavaa. Hävinneet blogikirjoitukseni ja kommenttini on poistanut ylläpito tai joku muu, en minä.

Kirjoituseston piti olla voimassa vain viikon, mutta on näköjään pysyvä. Ylläpito ei palauta kirjoitusoikeuttani (mukaan lukien muokkaus- ja poisto-oikeuttani) eikä vastaa viesteihini. Sivuston muuton yhteydessä käyttösopimukseen tuli erittäin merkittävä muutos. Aikaisemmin blogikirjoittajalla säilyi itsellään tekijänoikeus kirjoituksiinsa, mutta nykyään: "Palveluntarjoaja saa taloudelliset tekijänoikeudet keskusteluissa ja blogipalvelussa olevaan aineistoon. Oikeudet sisältävät yksinoikeuden siirtyvään aineistoon, mukaan lukien edelleen luovutus- ja muunteluoikeuden." Eli näin yrittävät varastaa tekijänoikeudet itselleen kaikkiin niihinkin kirjoituksiin, jotka on tänne kirjoitettu vanhojen käyttöehtojen voimassa ollessa.)

Singaporella ei pitäisi olla oikeutta kehitysmaan etuoikeuksiin, etuihin ja vapautuksiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu